waterontharder voor nieuwbouw

Waterontharders voor nieuwbouwwoningen

Waterontharder voor uw nieuwbouwwoning

Heeft u recentelijk een nieuwbouwwoning gekocht? Van harte gefeliciteerd! Dan is nu de leuke periode aangebroken van schilderen, vloeren leggen en inrichten. Kortom, u staat op het punt om van uw nieuwe huis ook echt uw thuis te maken. Vooral als u een nieuwbouwwoning heeft met gloednieuwe apparatuur in uw keuken en uw badkamer, wilt u natuurlijk zuinig hierop zijn. Hier kan een waterontharder u veel fijne voordelen bieden.

Geen verstopte leidingen

Hoe vervelend zou het zijn als u, na een paar maanden wonen in uw nieuwbouwwoning, al last krijgt van verstopte leidingen. Door een waterontharder te laten installeren, zorgt u ervoor dat kalkdeeltjes niet in uw leidingwater terecht kunnen komen. Dit zorgt ervoor dat uw leidingen ook niet langzaam dicht kunnen slippen. Dichtgeslibde leidingen kunnen op de lange termijn namelijk voor diverse problemen zorgen die u met een ontharder eenvoudig voorkomt.

Geen kalkaanslag

U kent het wel: witte kalkaanslag aan uw kraan en uw douchekop en doffe vaat in uw vaatwasser. Dit komt allemaal door kalkaanslag. Kalkaanslag die u gemakkelijk voorkomt met een waterontharder. Zo blijft uw sanitair schoon én kunt u uw gasten in uw nieuwbouwwoning van een hapje en een drankje voorzien door middel van sprankelende borden en glazen.

Energiebesparend

Tot slot is een waterontharder ook nog eens goed voor uw energierekening. Kalkaanslag in bijvoorbeeld uw waterkoker, zorgt ervoor dat deze harder moet werken om uw water te koken. Alle apparaten met kalkaanslag moeten zelfs harder werken om hetzelfde resultaat te boeken. Van uw vaatwasser tot uw wasmachine. Een waterontharder voorkomt dit en zorgt zo voor een lagere energierekening. Wie wil dat nou niet in tijden als deze?

Meer weten?

Wilt u meer weten over voordelen voor een waterontharder voor nieuwbouw? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier.