Online jouw koepel kopen doe je bij www.licht-koepels.be

logo-topkoepelLeuk dat jullie mijn blog weer eens lezen. Ik zal jullie eerst een update geven over de muurstickers, hier ben ik helaas nog steeds niet voor geslaagd. Maar ik ben wel een andere interessante website tegen gekomen, namelijk www.licht-koepels.be. Mijn vriend en ik hebben een lichtkoepel geplaatst in onze woning. Voorheen waren lichtkoepels eigenlijk alleen in zakelijke ruimtes te zien, tenminste dat dacht ik. Lichtkoepels is dan ook een opkomende trend en je ziet ze steeds vaker in woningen. Ik vind dat een positieve ontwikkeling. Dit door meerdere redenen. De eerste reden is dat je er stroomkosten mee bespaard, je hoeft tenslotte geen lampen in die ruimte aan te zetten. Als tweede heb je een natuurlijke lichtval in de ruimte, ik ben van mening dat dit ontspannender is. Als laatste is de prijs, lichtkoepels zijn tegenwoordig helemaal niet duur meer. Vooral als je ze via www.licht-koepels.be. Door de laagste prijsgarantie heb je altijd de goedkoopste prijs. Zij zijn zelfs zo zeker van hun zaak, dat wanneer je ergens anders een lagere prijs ziet geven zij een korting van het verschil plus 10%. Verder werkt het concept van deze firma ook heel simpel.

vent_set_hr__1

Het concept werkt als volgt

lichtkoepel_helder_1_1Als eerst selecteer je een categorie. Deze variëren van lichtkoepel tot aan een dakbetreding set. Vervolgens welke vorm je wilt, vierkant, rechthoekig of rond. Daarna is het belangrijk op de juiste afmetingen te selecteren. Met behulp van de klantenservice had ik de afmetingen zo achterhaald. Zij wisten mij precies te vertellen welke dat waren. Vervolgens rond je bestelling af en volgt de levering. Onze koepel is inmiddels al geplaatst en het eindresultaat is schitterend! Ik kan ook niks anders zeggen dan dat de site  www.licht-koepels.be een echte aanrader is op gebied van koepels!