Vloeren

Kies voor quick step parket in Almere

Heeft u in Almere net een nieuwe woning gekocht? Gefeliciteerd! Dan komt nu de bijzonder leuke tijd van klussen, inrichten en ervoor zorgen dat uw nieuw huis ook echt uw thuis wordt. Eén van de belangrijkste elementen hiervoor, is het kiezen van de juiste vloer. Een mooie houten vloer is al jarenlang een populaire keuze. Helaas heeft hout een paar vervelende nadelen. Is er een manier om de sfeer van een houten vloer te krijgen zonder de nadelen ervan? Die is er zeker: quick step parket! In dit blog vertellen we u alles over de voordelen van een quick step parket in uw nieuwe huis in Almere.

Geschikt voor vochtige kamers

Een traditionele houten vloer legt u natuurlijk niet in de badkamer of het toilet. Vocht en hout gaan immers niet samen. Gelukkig hebben quick laminaat vloeren een vochtbeschermende laag in de groeven. Hierdoor krijgt vocht geen kans en is het schoonmaken van de vloer ook direct een stuk makkelijker.

Duurzaam

Veel quick step laminaat vloeren hebben een speciale toplaag. Deze laag zorgt ervoor dat de planken bijzonder krasbestendig zijn. Dit maak de vloer erg duurzaam en zo gaat deze dus jarenlang mee. Heeft u thuis in Almere kinderen of (grote) huisdieren? Ook dat is geen probleem. Quick step laminaat is namelijk geschikt voor intensief gebruik.

Het beste van beide werelden

Met quick step vloeren heeft u het beste van beide werelden te pakken. De houtstructuur van quick step is namelijk zo verfijnd, dat het bijna niet van echt parket te onderscheiden is. Ondertussen heeft u wel alle voordelen van quick step. Zo heeft u dus het beste van beide werelden te pakken. Wat wil een mens nog meer! Wilt u nog meer inspiratie voor het kiezen en leggen van vloeren? Lees dan ook onze blogs.