Ben jij op zoek naar teakhout meubelen, ga dan naar Teakhoeve

logo-teakhoeveOmdat ik samen met mijn man een huis gekocht heb en deze inmiddels opgeleverd is. Kunnen we kijken welke meubels er het best inpassen. Zo kreeg ik laatst een tip van een vriendin om hier eens online naar op zoek te gaan. En dan wel op de website teakhoeve.be.  Ik had van te voren nooit gedacht dat je zo eenvoudig meubilair online kunt bestellen. Vooral op de website van Teakhoeve. Zij hebben duidelijk op hun website vermeld. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar hoekkasten dan hebben zij daar genoeg keuze in. Het hele assortiment ziet er overigens goed uit.  Dit voor zowel binnen- als buitenmeubilair. Alles wordt keurig thuisbezorgd en als je vragen hebt kun je die gemakkelijk stellen. Een kind kan de was doen!  Omdat het mijn eerste keer was bij dit zoiets groots ging bestellen had ik toch mijn twijfels. Ik heb dus gebeld en zij nodigde mij uit om naar hun showroom te komen. Hier kon ik dus alles keurig zien en de kwaliteit zelf ervaren. Teakhoeve heeft een showroom in Kaatsheuvel in Nederland. Hier kun je dus alles wat op de website ziet bekijken.  Zoals ik net al zei is het ook mogelijk om echte foto’s te zien zodat je vanaf je computer ook een goed beeld krijgt.  Zo kom je achteraf dus niet voor verassingen te staan.

foto3

Meubilair voor een betaalbare prijs

Ik ben dan ook zeer tevreden dat ik op deze site gevonden heb. Wanneer jij in de toekomst op zoek gaat naar teakhouten meubels, vergeet mijn tip dan niet. Ik weet zeker dat je hier iets aan gaat hebben. Dit is dan ook een echte aanrader als jij op zoek bent naar hoogstaande kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs.

foto2