tuinmeubel

Loungeset exclusief is veel leuker!

tuinmeubel Bijzondere uitvoering

Hebben jullie bij Dutch Riviera de loungeset exclusief al gezien? Ik zocht naar loungeset exclusief omdat ik graag iets anders wilde dan de standaard uitvoeringen van loungesets. Iets in een mooie kleur, een bijzondere vorm of aangepaste afmetingen. Toen ik in een zoekmachine zocht, kwam Dutch Riviera ook gelijk tevoorschijn, dat had ik natuurlijk kunnen weten.

Al eerder heb ik een leuke ligbank gekocht bij Dutch Riviera. Dat is misschien al wel drie jaar geleden en die ligbank is nog steeds in perfecte conditie! Het was dus niet eens zo een slecht idee om toch maar weer bij Dutch Riviera te gaan bestellen.

Samen met mijn man heb ik in de webshop rondgekeken wat perfect zou zijn voor onze tuin. Natuurlijk zullen wij er nu nog wat minder gebruik van maken, maar hoog zomer kun je mij niet meer van die bank afslaan hoor! Al snel viel ons oog op een beige uitvoering van een exclusieve loungeset, prachtig!

Omdat het ook erg goed bij de rest van onze tuinstijl past, hebben wij niet lang getwijfeld en de loungeset besteld. Inmiddels staat hij in onze tuin te stralen en kunnen wij er in de zomer lekker mee gaan pronken. Heerlijk!