Grind

Waar komt grind vandaan?

Een vraag die vaak wordt gesteld is, “waar komt grind vandaan?”. Grind wordt in allerlei landen gewonnen. Het Limburgs grind wordt bijvoorbeeld gewonnen langs de Maas in Limburg (België), de Ardenner split wordt in de Ardennen in België gewonnen en zo zijn er nog veel meer andere plekken waar verschillende type, en soorten, grind en split worden gewonnen. De populairste grindsoorten die worden toegepast in Nederland komen uit België. Dit omdat het grind niet van ver hoeft te komen en zo een stuk goedkoper kan worden aangeboden. Wilt u grind bestellen? Top assortiment grind bij Siergrind33.nl.

Siergrind33

Grind is er in veel verschillende formaten, tinten en structuren. Grind kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wanneer u creatief bent met het grind zijn de verwerkingsmogelijkheden oneindig. Grind maakt u tuin mooier, helemaal als u kiest voor het juiste soort grind dat aansluit bij de rest van uw tuin. Gaat u voor de donkergetinte Nordic Grey grind of is de witte Crystal grind meer iets voor u? De keuze is aan u.

 

Siergrind kunt u gebruiken om uw tuin te vullen, maar u kunt siergrind ook gebruiken om een bloembak of oprit op te vullen. Bij het opvullen van de tuin heeft u een grote hoeveelheid nodig, bij een bloembak is dit stukken minder. Vandaar dat u bij Siergrind33 kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Heeft u maar een klein beetje grind nodig? Dan kunt u zakken van 25 kilogram toepassen. Gaat u een grotere oppervlakte opvullen? Dan kunt u kiezen voor de big bags. Siergrind33 heeft bigbags om 0,7 en 1 m³ op te vullen. Dit is ongeveer 1000 kilogram voor 0,7 m³ en 1500 kilogram voor 1 m³. Zowel de bigbags als zakken grind worden door een palletverzending geleverd. U kunt ook kiezen voor losgestort, echter is dit alleen op aanvraag.