Gras en Groen kunstgras

Zoek niet verder voor kunstgras

Wanneer je gebruik wil maken van kunstgras, wil je natuurlijk wel dat iedereen denkt dat je echt gras in de tuin hebt liggen. Bij Gras en Groen kunstgras koop je het perfecte kunstgras wat niet van echt te onderscheiden is, een ruim assortiment met verschillende soorten kunstgras waaruit je zelf een keuze kunt maken. De productie van het kunstgras is in Nederland, het kunstgras staat bekend om zijn lange levensduur en uitstekende kwaliteit. Dit wordt gekenmerkt door de tien jaar garantie die je hebt op het gras.

Gras en Groen kunstgras

Voor je een keuze maakt

Natuurlijk wil je wel weten wat je koopt, je kunt een kijkje nemen in de showroom van Gras en Groen kunstgras. Is dit te ver dan is het ook mogelijk om stalen van het gras aan te vragen, wil je persoonlijk advies dan maken we ook gebruik van adviseurs die bij je aan huis komen. De adviseur neemt alle stalen mee zodat je een weloverwogen keuze kan maken in het assortiment. Wil je gebruik maken van de service, dat het gras gelegd wordt dan kunnen zij dit ook voor je verzorgen.

Kunstgras niet van echt te onderscheiden

Waar je voorheen nog wel verschil zag tussen echt gras en kunstgras, heb je tegenwoordig bij Gras en Groen kunstgras gras wat niet van echt te onderscheiden is. Maar ook andere belangrijke eigenschappen bezit het gras, voor dieren is het gras niet gevaarlijk ook die kun je er met een gerust hart over laten lopen. In de zomer zal de zon veelvuldig over je gras schijnen, hierbij zal het niet verkleuren en behoud het de mooie groene kleur.