led dimmer kopen

Tip: dimbare lampen zonder dimmer dimmen

Tip: dimbare lampen zonder dimmer dimmen

Welke LED dimmer heeft u nodig?

Door de lampen te dimmen, kunt u een meer intieme sfeer creëren. Ook is het dimmen van een lamp een manier om energie te besparen. Wanneer een lamp niet voluit hoeft te branden, verbruikt hij immers minder stroom. Het heeft een tijd geduurd voordat er een fatsoenlijke LED dimmer op de markt kwam, maar nu zijn ze er! De laatste innovatie is dat u het licht nu zelfs zonder dimmer kunt dimmen. Lees verder om te weten hoe dit zit.

LED dimmen zonder dimmer?

LED lampen dimmen zonder dimmer is dat echt mogelijk? Het antwoord is: ja. Maar dit verdient enige toelichting. Er is namelijk nog steeds een LED dimmer nodig om het licht te dimmen, maar die hoeft u niet meer met de hand te bedienen. De laatste LED dimmers zijn namelijk ook via WIFI aan te sturen, met een afstandsbediening of via een app op de smartphone. Zo kunt u van elke plek de lampen dimmen en deze ook aansluiten op Google Home. Dit geeft u ook de mogelijkheid om speciale programma’s te maken voor verschillende situaties. Erg makkelijk dus!

LED dimmer kopen

Let er bij het kopen van een LED dimmer altijd op dat deze geschikt is voor de lampen die u er op aan wilt sluiten. Zijn lamp en dimmer geen match? Dan werkt de lamp niet, dimt hij niet of blijft hij maar knipperen. Controleer daarom vooraf uw lampen voordat u een LEDdimmer gaat kopen, zodat u het juiste type in huis haalt.

Veel gemak en erg gebruiksvriendelijk

Uw lampen dimmen zonder dimmer geeft u veel gemak. En ook nog eens mogelijkheden om energie te besparen. Heeft u nog meer vragen over LED dimmers (via WIFI) stuur ze door via ons contactformulier. We zijn van plan om deze te beantwoorden in ons volgende artikel.