Mijn ouders hebben een lichtkoepel aangeschaft

Het was altijd al een wens van mijn ouders, zo’n mooie lichtkoepel op zolder, overdag lekker veel lichtinval en in de avond de mooie hemel bekijken. Na veel overleg en veel onderzoek naar de beste site voor hun lichtkoepel, hadden ze eindelijk een perfecte site gevonden.

Heel erg verbaasd

Ze waren heel erg verbaasd, ze zeiden tegen me dat ze hier heel erg blij mee waren, omdat ze deze eindelijk hadden gevonden én omdat de prijs heel erg gunstig was. Ze hielden van hun begrootte bedrag een groot deel over. Gelijk telefonisch contact opgenomen en binnen een halfuur hadden ze alles al rond. We gingen de volgende dag al gelijk langs om deze koepels in hun showroom te bekijken, er was heel erg veel variatie.

maatvoering-dagmaten-lichtkoepels

Goede service

Mijn ouders waren natuurlijk aan het woord en deden hun ding, ze lieten zich rondleiden door een van de medewerkers. Deze hoorde ik goed uitleg en advies geven, hij leefde zich echt in in onze situatie. Hij luisterde ook heel erg goed naar het verhaal van mijn ouders en wat zij voor ogen hadden. Samen kwamen ze tot een besluit en gingen gelijk over op de afspraak om te leveren en te monteren. Dit kon ook al snel, het monteren werd gedaan door goede vakkundige medewerkers die wisten wat ze deden.

Goed product en iedereen is blij

Na de montage waren wij allemaal de eerste dag vaak op zolder om de koepel te bekijken, ook kwamen er veel mensen over de vloer om deze te bekijken. De feedback was heel positief en het is zeker het geld waard!

logo-topkoepel