Een aluminium L profiel op maat bestellen bij ALUMINIUMvakman.nl

ALUMINIUMvakman.nl is de Nr. 1 webshop voor uw aluminium (alu) profielen op maat! In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over onze specifieke aluminium profielen en hoe het ‘op maat’ bestellen hiervan precies werkt. In dit artikel gaan wij dieper in op het online bestellen van een aluminium L-profiel (ongelijkzijdig). Deze kunt u bij ons eenvoudig online bestellen – van 10 cm tot 600 cm – in een lengte naar wens, wel zo handig! Wilt u meer weten, bekijk hier dan direct de volledige collectie aluminium L profiel bij ALUMINIUMvakman.nl.

Hoe bestel ik een L-profiel op maat bij ALUMINIUMvakman.nl?

U bent op zoek naar een L profiel van aluminium? Dan kunt u deze – in een lengte op maat – direct online bestellen: Eenvoudig & voordelig! U vindt onze collectie L profielen direct als ‘hoofdmenu item’ terug in onze navigatiestructuur. Klik op het hoofdmenu item L-profiel en u komt direct uit op een product overzicht pagina met al onze L profielen. Hier worden alle L profiel maten die bij ons direct online te bestellen zijn weergegeven – op maat van klein naar groot. Zo kunt u bij ons al een L profiel in de afmeting 20x10x2mm bestellen, maar ook een L profiel van 80x40x4 mm. Wij hebben bewust gekozen om een gerichte collectie aan te bieden op het gebied van maten, waarbij we de meest gebruikte aluminium L profielen direct online aanbieden.

Selecteer de juiste maat en klik vervolgens door naar de product detailpagina van de specifieke L profiel maat. Vervolgens kunt u de gewenste lengte invoeren. Let er hierbij goed op dat u de lengte in cm invoert. Al onze L profielen kunt u in een maat van 10 t/m 600 bestellen. De lengte voert u in binnen STAP 1. Klik vervolgens op de groene ‘bereken’ button en de juiste prijs wordt direct berekend en ook getoond. Naast de standaard optie ‘recht gezaagd’ kunt u ook kiezen voor 1-kant en 2-kanten verstek gezaagd. Dit bieden wij voor een scherpe & vaste prijs aan. Wilt u dat onze vakmannen uw aluminium profiel in verstek zagen, klik dan de gewenste optie aan. Vervolgens verschijnt een venster met een link naar onze aanleverspecificaties en een invoerveld om deze in te voeren. Een aluminium L profiel kan bijvoorbeeld in 6 verschillende manieren in verstek gezaagd worden. Kies de gewenste manier en vul de code hiervan in binnen het invoerveld. LET OP: wij gaan standaard uit van een 45 graden hoek. Wenst u een afwijkende graden hoek, vul dit dan ook in binnen het veld ‘specificaties’.

Rond uw bestelling vervolgens af in onze beveiligde bestel- en betaalomgeving. Na ontvangst van uw bestelling gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een passende bezorgdatum!