Tegelmerken in de spotlight; Saime topkwaliteit voor een topprijs bij Tegelmegashop.be!

Saime tegels valt onder de groep Nuova Riwal Ceramiche S.r.l., met het hoofdkantoor in Fiorano Modenese in het hart van de keramische wijk Sassuolo. Saime Ceramiche representeert samen met Alfalux een van de meest belangrijke groepen in de keramische industrie. Haar productie rijkt van keramische tegels voor de vloer en wand met doorgekleurde massa en geglazuurde toplagen, ecogres en enkel gebakken en dubbel gebakken tegels. Wat uw wensen ook zijn, vloer- en wandtegels voordelig online; Tegelmegashop; Top merken, Top kwaliteit en natuurlijk ook een Top prijs.

 

 

Het assortiment van Saime tegels bij Tegelmegashop.be!

Een van de belangrijkste strategische elementen van het ontwikkelingsbeleid van Saime tegels is het begrijpen en het voldoen aan de behoeften van de klant. Daarom is de onderzoek strategie een nooit eindigend proces voor de hele groep. Het doel van Saime tegels is hogere kwaliteit en technologie standaarden met vooruitstrevende ontwerpen. Een greep uit het assortiment van Saime; 2cm Neutra ROC, Brasil, Free-time 25×40, Luserna ROC, River Stone, Acadia, Cave, Fusion, Maxima, Sahara, Acadia Artistic, Chroma, Galapagos, Metropolitan, Saint-Claude, Africa, Concreta, Glamour, Montalcino, Salo’, Alamo-Rocks, Cotto en cottocemento. Een aantal van deze series bestelt u direct online, voor de laatste prijs, bij Tegelmegashop.be, waaronder de laatstgenoemde, de Cottocemento. Dit is ook een van de meest verkochte series van Saime, waarbij de mooie 75×75 betonlook tegel, met rustige tekeningen, rustige kleuren en stoere en robuuste look, ideaal zijn voor een industrieel en modern interieur. Maar ook de Kaleida bestelt u, in maar liefst 9 kleuren, direct online op onze webshop. Natuurlijk staan wij hierbij garant voor topkwaliteit en voor een super scherpe prijs. Wilt u van een andere tegel de laagste prijs per e-mail ontvangen? Maak dan gebruik van ons offerte aanvraag formulier!

 

Wenst u een specifieke tegel te bekijken bij ons in de showroom? Bel van te voren dan even, dan weet u zeker dat deze aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, vragen we graag een sample voor u aan!