Pebbles voor uw keuken

Pebbles voor uw keuken

Pebble keukenvloer- en wandbekleding

Wilt u uw keuken een make-over geven, maar weet u niet in welke stijl u dat wilt doen? Dan bent u zeker niet de enige. Er zijn nu eenmaal zoveel opties dat u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is er iets waarmee u uw keuken een originele en natuurlijk look kunt geven: pebbles! In dit blog leest u er alles over!

Keukenvloer met pebbles

Pebbles zijn ronde steentjes die hun vorm te danken hebben aan jaren van stromend water. Pebbles komen namelijk van de bodem van een rivier en worden daar op een natuurlijke manier gevormd. Dit maakt het niet alleen een natuurproduct, dit zorgt er ook voor dat u de natuur in huis haalt. Ga dus voor pebbles als keukenvloer om uw keuken een natuurlijke uitstraling te geven.

Pebbles als wandbekleding

We kennen allemaal de standaardkleuren voor wanden in de keuken. Nu is daar natuurlijk niks mis mee, maar iets origineels is natuurlijk ook wel eens een keertje leuk. Pebbles als wandbekleding is in dat geval ideaal! U haalt hiermee een speelse en organische sfeer in huis. Pebbles komen vooral goed tot hun recht als achterwanden in uw keuken. Zo krijgt u een relatief klein oppervlakte met pebbles die een ware eyecatcher zal vormen in uw keuken.

Eenvoudig onderhoud

Als klap op de vuurpijl zijn pebbles eenvoudig in onderhoud. In de keuken wordt natuurlijk gekookt en waar gekookt wordt, wordt geknoeid. Gelukkig maakt u een pebble vloer eenvoudig schoon met wat water en groene zeep. U hoeft dus niet te gaan lopen hannesen met heftige schoonmaakmiddelen.

Raadpleeg een specialist

Als u voor pebbles als vloer- of wanddecoratie in uw keuken wilt gaan, raden we aan een specialist in te schakelen. Als u bijvoorbeeld voor pebbles als wanddecoratie wilt gaan, dient u de juiste soort mat als ondergrond te hebben. De mat moet immers sterk genoeg zijn om de pebbles te dragen. Een specialist helpt hiermee en met veel andere zaken. Zo weet u zeker dat uw keuken mooi, origineel en veilig wordt. Of u nu voor de organische vormen van pebbles gaat of voor de meer strakke lijnen van steenstrips. Heeft u vragen naar aanleiding van dit blog? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier!