Ook op zoek naar mooie cementtegels bij designtegels.be?

banner3 (1)De mooie cementtegels bij Designtegels.be zijn echt fantastisch. Mijn man en ik zijn inmiddels alweer 5 jaar getrouwd en om ons jubileum echt groots te vieren, hebben we besloten om een nieuwe woning te betrekken. En dan niet zomaar een huurwoning, maar een mooie koopwoning. We zijn allebei nog redelijk jong en dit zou ons eerste koophuis zijn. Het is dus voor ons beiden een bijzonder moment, maar ons jubileum leek ons het geschikte moment om deze stap te zetten. We hebben de afgelopen jaren echt keihard gewerkt, juist zodat we zoveel mogelijk kunnen sparen om alvast een grote aanbetaling op het huis te doen.
Naast de kosten voor het koophuis, hebben we echter ook nog kosten voor de inrichting. We hebben een prachtig huis gezien, maar dat moet wel nog vloertegels gelegd krijgen, zodat het er netjes uitziet. In onze huurwoning hadden wij veelal een vloerbedekking liggen. Hier willen wij nu echter graag vanaf, dus gingen wij op zoek naar mooie tegels, die ons huis een bijzondere uitstraling zouden verlenen.

banner4 (1)

Mooie cementtegels bij designtegels.be

We wisten dat we niet zomaar tegels wilden, maar echte bijzondere tegels. Aan de andere kant wilden we ook weer niet teveel geld hieraan uitgeven, want ons budget was beperkt, we hadden immers al veel moeten ophoesten voor de aankoop van het huis. Na enkele gesprekken met een van mijn collega’s op het werk, kwam ik erachter dat zij haar tegels gekocht had bij designtegels.be. Ik was altijd al jaloers op haar tegelvloer en was dan ook erg nieuwsgierig om te zien of wij hier ook prachtige tegels konden vinden. En ja hoor, we hadden gelijk een kijkje genoemen en nu, enkele weken later, liggen de tegels in onze nieuwe woning. Echt een aanrader!

1 (2)