Schutting beton bij Schutting33.nl

Moderne inrichting in de woning? Vergeet de tuin niet!

Naast een moderne uitstraling binnenshuis, wilt u natuurlijk ook dat de rest van de woning en tuin aansluit hierop. De schutting is een belangrijk onderdeel van de tuin. Een moderne schutting is lastig te vinden, maar maakt u geen zorgen, wij hebben het gevonden! De beton schutting is een prachtige moderne schutting die ideaal past bij een iedere moderne woning. U kunt kiezen voor een antracieten beton coating die de schutting erg modern en trendy maakt. U kunt kiezen voor allerlei moderne motieven de uitstraling nog verfijnder maakt. Ook is de beton schutting goedkoper dan de meeste schuttingen, wat natuurlijk een pluspunt is!

Groot assortiment

Een schutting beton bij Schutting33.nl bestelt u eenvoudig en snel online. Binnen 7 eenvoudige stappen kunt u uw beton schutting op maat al samenstellen. Wanneer u alle 7 stappen doorloopt (zoals: afmetingen, kleur, motief betonplaten, betonpalen etc.) kunt uw goedkope betonnen schutting in uw online winkelmand stoppen. Nadat de bestelling is geplaatst, wordt er contact opgenomen om zaken zoals afleverdatum en eventuele montage te bespreken. Voordat u weet heeft u uw goedkope betonnen schutting in de tuin staan! Weet u al welke motief u gaat kiezen voor uw betonnen schutting? Beton motieven prijzen vergelijken is bij Schutting33.nl niet nodig. U betaalt namelijk voor iedere motief hetzelfde bedrag. U kunt kiezen uit 12 verschillende motieven en alle RAL-kleuren. 

Diverse motieven

Een schutting in de kleur antraciet geeft uw tuin direct en moderne uitstraling. U zou denken dat een schutting antracieten kleur geen gezicht zou zijn in een tuin gevuld met bloemen en planten. Echter is niets minder waar, het eindresultaat is namelijk geweldig. De antracieten schutting zorgt ervoor dat de aandacht gaat naar de prachtige planten in uw tuin. Ook kunt u bijvoorbeeld een hout beton schutting plaatsen met een antracieten betonplaat. Zo heeft u toch het oude vertrouwde hout maar dan met de voordelen van beton. Naast de schutting antraciet betonplaten, kunt u ook kiezen voor de betonpalen schutting antraciet.