tabletten van COMPOSIETvakman.be

Altijd een passend werkblad bij COMPOSIETvakman.be

Wat uw wensen ook zijn, bij COMPOSIETvakman.be vindt u altijd een blad op maat. Selecteer het gewenste materiaal, klik door naar de detailpagina van het specifieke werkblad, vul de maten in en rond uw bestelling eenvoudig af. Alle tabletten van COMPOSIETvakman.be worden op maat vervaardigd in eigen zagerij, door vakmannen zorgvuldig afgewerkt & snel bij u thuis afgeleverd. 

tabletten van COMPOSIETvakman.be

Altijd een passend blad, voor een uniek meubel!

Bent u op zoek naar een perfect passend tablet van natuursteen of composiet voor een specifiek meubel(stuk), of voor een specifieke toepassing? Dan bent u bij COMPOSIETvakman.be – de online specialist in maatwerk ‘stenen bladen’ op maat – aan het juiste adres! Natuursteen & composiet bladen zijn enorm sfeervol en gewild als interieurobject voor een enorme hoeveelheid aan toepassingen. Naast onze collectie vensterbanken & dorpels, kregen wij steeds vaker de vraag naar meubelbladen met grote(re) afmetingen. En dat begrijpen wij wel! Wat dacht u van een marmer blad voor unieke kast, een graniet blad voor een stoer haardmeubel, een kwartscomposiet blad voor een keukeneiland, een marmercomposiet blad voor een TV-meubel….De mogelijkheden zijn eindeloos. Enorm populair zijn de composiet werkbladen van COMPOSIETvakman.be, vooral dankzij de uitgebreide kleuren & stijlen. 

TIP: Bent u op zoek naar de voordelen van composiet, maar gek op die bijzondere uitstraling van natuursteen, dan zijn onze meubelbladen van composiet in ‘natuursteenlook’, zoals onze prachtige marmer look & arduin look bladen – verkrijgbaar in marmercomposiet & kwartscomposiet – zeker het bekijken waard! 

Waar u uiteindelijk ook voor kiest, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van prachtige meubelbladen van hoogwaardige kwaliteit materialen. Altijd een passend werkblad, voor een uniek meubelstuk! In onze eigen zagerij staan wij garant voor ‘ouderwets vakmanschap’, maar dan wel in een modern jasje met een optimale klantenservice, een eenvoudig & gebruiksvriendelijk online bestelproces, scherpe prijzen & een snelle levering!